Sunday, June 12, 2011

Kom til Vietnam

Før arrangere tur til Vietnam, bør du arrangere visum til Vietnam første, kan du klikke her for at ansøge om afhente dit visum i lufthavnen eller læst om Vietnam udlændingelovgivning 

Rejser til Vietnam 

Det nationale flyselskab er Vietnam Airlines (VN) (www.vietnamairlines.com). Det er tjent med mange flyselskaber via de nærliggende knudepunkter, herunder Cathay Pacific (www.cathaypacific.com) og Thai International (www.thaiairways.com).Flybilletter til Vietnam er på deres dyreste omkring jul, nytår og Tet (januar / februar). 

Rejser ad vej 

Der er ruter til Kina gennem Lang Son, Mong Cai og Lao Cai, at Cambodja gennem Moc Bai og Xaxia og også til Laos gennem Laos Bao, Nam Can, Na Meo, Tay Trang og Cau Trieu. 

Der er en regelmæssig busforbindelse fra Phnom Penh, Cambodja, drevet af Saigon Passenger Transport Company (tlf.: (08) 3920 3.623, www.saigonbus.com.vn). Der er busforbindelser fra Vientiane, Laos til Hanoi og Savannakhet, Laos til Hue og billetter til disse skal købes i person fra busstationen, og hverken rejse er den mest behagelige af forlystelser. Der er ingen busser kører fra Kina, der krydser ind i Vietnam.Passagerer skal skifte busser ved grænsen. 

Rejse med tog 

Det er muligt at krydse ind Vietnam fra Kina med jernbane fra Beijing-Dong Dang-Hanoi og tilbage. Kontakt Vietnam Jernbaner (tlf.: (04) 3.942 3.949; www.vr.com.vn) for yderligere oplysninger. 

En meget nyttig række i Vietnam er 1080, hvor engelsk-talende erhvervsdrivende kan give oplysninger om køreplaner. 

Rejse med vand 

Den eneste internationale ankomststed i Vietnam med en regelmæssig færgeforbindelse er Chau Doc i Mekong-deltaet. Der er daglige speedbåd færger fra Phnom Penh langs Mekong-floden tager 4,5 til 5 timer. 

Krydstogtskibe anløber Ho Chi Minh City, Nha Trang, Danang og Haiphong.
Blue Cruiser (tlf.: (08) 3926 0.253, www.bluecruiser.com) drive en daglig speedbåd rute mellem Chau Doc i Mekong-deltaet og Phnom Penh.Gæster på Victoria Hotel i Chau Doc kan bruge deres daglige service til Phnom Penh (tlf.: (076) 386 5.010, www.victoriahotels-asia.com).

River Ruter: 

Rejs langs den mægtige Mekong-floden fra Phnom Penh til Chau Doc er en meget speciel måde at nå frem. 


-------------------------------------------------- ---

Glem ikke dit pas & visum, før de rejser til Vietnam

Klik hare at vide, hvis du har brug for visum til Vietnam

Eller kan du e-mail til info@vietnamimmigration.org for flere detaljer

No comments:

Post a Comment